Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Birthday Party 2016
Tuesday, November 15, 2016 • November 15, 2016 • 4 comments




Assalamualaikum!!!

So, tanggal 22 Oktober 2016 adalah hari jadi aku yang 16.. horrayyy!!! HAPPY BIRTDAY FATINI !!!!! Fuuhh.. strrruggle betul nak buat words kaler-kaler tu.

Tapi aku buat birthday party, tanggal 26 Oktober  2016... Haaa.. lambat kan? Memang lambat pun.. Itu sebab time weekend family aku busy.. and free masa weekdays je. And, aku tak jemput ramai orang pun.. aku jemput kawan-kawan rapat aku je. huhuhu.. aku malas nak banyak-banyak cerita.. apa kata aku share gambar je terus.. haaa bagus tak? hihihi.. 

First sekali, aktiviti kitorang makan.. hihihi.. aku masak spaghetti bolognese.. pergh sedap tau.. tapi kitorang makan, takkan nak ada gambar kan.. hurhurhur

Lepastu, apa lagi potong cake lah...


p/s: aku baru perasan gambar aku potong cake takde.. AHAHAHA.. gambar cake je ada.. time aku potong cake semua orang buat vid je.. alahaii..

Lepas potong cake.. kitorang mengadakan sesi menangkap gambar.. Annnnddd, aku lupa nak bagitahu.. ada tema tau birthday party ni.. tema dia, kain batik... HAHAHA.. cool gila.. at the same time.. kelakar gilaa





AHAHAHAHA.. kelakar pulak bila ingat balik.. ni semua proses masa diorang pakai kainn batik.. cantik plak diorang pakai kain batik.. (p/s: kepada manusia-manusia yang terlibat dengan aktiviti di atas, aku harap korang hadam apa yang aku cakap ni)

Lepas dah pakai kain batik.. apa lagi, tangkap gambar lah

Meh aku kenalkan sorang-sorang.. dari kiri: Farah, Hanis, Maz, Anis, El, aku(maaf tak senonoh.. hihi), Jihah, Sofea, Yana, Rudah and last Zalia...










Lepas kitorang tangkap-tangkap gambar aan.. jap nak gelak jap.. HAHAHA.. kitorang pusing-pusing kawasan rumah aku naik motor.. DENGAN KAIN BATIK.. HAHAHAHA.. sumpah kelakar+malu.. tapi serious aah bila lagi aan kitorang nak dapat pengalaman macam ni an...




Ada berapa motor ek? 5 kot.. tak ingat lah... tapi serious kelakor..

Lepas tu, nilah gambar terakhir kitorang sebelum masing-masing bersurai pulang ke rumah masing-masing... 




Ni lah gambar terakhir kitorang.. walaupun party aku hambar gila bahabi.. at least semua orang happy, and kitorang dapat buat apa yang orang lain tak pernah buat.. and semua tu dah jadi kenangan... 

Ucapan aku untuk mereka semua di atas: Terima kasih datang.. hadiah aku mana?  bye.

XOXO,
F




4 Comments:

Blogger Eyqa Zq said...

Its sarong party! Happy belated birthday ^^

November 15, 2016 at 10:44 PM  
Blogger Fatini Shukri said...

@Eyqa Zq haha.. thank you so much <3

November 15, 2016 at 10:52 PM  
Blogger Anis Sofea said...

tksangka ad yg sudi save gmbr I, trharu rasa *ohplis*

November 16, 2016 at 2:06 AM  
Blogger Fatini Shukri said...

@Anis Sofea aah kau :P

November 16, 2016 at 6:51 PM  

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.